Despre noi...

Restaurantul cu servire rapidă, Big Mama, este de aproape 16 ani prezentă în viața locuitorilor din Sfântu Gheorghe. În tot acest timp, restaurantul a cunoscut foarte multe schimbări, de exemplu la deschidere a primit porecla de „mac” de la restaurante datorită servirii rapide. De-a lungul anilor acesta s-a transformat într-un restaurant plăcut și spațios, iar în prezent Big mama își așteaptă musafirii cu o atmosferă confortabilă.

Încă de la început restaurantul a căutat să ofere servicii de calitate, iar acest fapt a rămas un criteriu esențial pentru identitatea serviciului nostru. Având în vedere că noi lucrăm doar cu ingrediente proprii, prospețimea mâncărurilor și calitatea înaltă este garantată. Preparatele noastre, mereu proaspete, sunt pregătite după preluarea comenzii. Nu servim niciodată mâncare reîncălzită.

În afară de mâncărurile fast-food, oferta restaurantului nostru a fost extinsă cu alte preparate populare, și în acest fel musafirii noștri pot alege după bunul plac din mai multe preparate de calitate superioară.

Serviciul nostru de livrare funcționează tot de 16 ani, însă puțini cunosc faptul că în 2015 bucătăria s-a mutat într-un alt spațiu. Astfel, în noua locație, bucătarii noștri muncesc doar pentru a vă executa comenzile. Cele mai importante caracteristici ale mărcii sunt actuale și în acest caz. Zi de zi ne străduim ca oferta noastră să fie definită de calitate, prospețime și rapiditate.

Ne dezvoltăm în mod continuu serviciile cu scopul ca preparatele comandate să ajungă mereu proaspete și calde.

Servicii de catering

În afară de comenzile individuale, asigurăm și servicii de catering în oraș și în zonele apropiate acestuia, fie că este vorba de o cină cu prietenii, zi de naștere sau nuntă. Serviciile noastre de catering sunt disponibile doar după o înțelegere prealabilă.

Preluăm comenzile pentru serviciile de catering la numărul de telefon 0747 049 852.