Jelenleg nem veszünk fel rendeléseket.

Rólunk...

A Big Mama gyorsétterem lassan 16 éve van jelen a sepsiszentgyörgyiek életében.

Sok mindenen ment át ez idő alatt az étterem, például megnyitásakor a “meki” becenevet kapta a vendégektől, a gyorséttermi jellege miatt. A kis gyors étkezde az évek során kellemes, tágas vendéglővé nőtte ki magát. Napjainkban a Big Mama kényelmes étteremként fogadja a vendégeket.

A vendéglő a kezdetektől a minőségi szolgáltatásokra törekedett, és ez máig elengedhetetlen kritériuma maradt a szolgáltató egységünknek. Mivel saját alapanyagokból dolgozunk, ételeink frissessége és jó minősége garantált. Fogásainkat mindig frissen készítjük a rendelés felvételét követően, sosem sosem szolgálunk fel újramelegített ételeket.

A klasszikus gyors-étkezdei fogások mellett vendéglőnk kínálata ma már sok közkedvelt fogással bővült, így vendégeink szívük szerint válogathatnak különböző, megszokottan jó minőségű fogások közt.

A Big Mama Delivery futárszolgálatunk ugyancsak 16 éve működik, azt viszont kevesen tudják, hogy 2015 óta külön helyre költözött a konyha. Így, az új helyen szakácsaink csak azért dolgoznak, hogy az Önök rendeléseinek eleget tegyenek. A márkanév legfontosabb jellemzője természetesen ez esetben is érvényes. Nap mint nap arra törekszünk, hogy kínálatunkat a minőség, a frissesség és a gyorsaság jellemezze.

Szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy az igénylőhöz mindig frissen és melegen érkezzen a megrendelt fogás.

Catering-szolgátatás

Az egyéni rendelések mellett catering-szolgáltatást is biztosítunk városunkban és környékén, legyen az egy egyszerű baráti vacsora, születésnap vagy esetleg esküvő. A catering-szolgáltatásunk előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe.

A catering-szolgáltatással kapcsolatos megrendeléseket a következő telefonszámon fogadjuk: 0747 049 852.